ETCETERA is een bureau met een grote groep betrokken partners. Stuk voor stuk ondernemers die dagelijks meewerken aan de business van de klanten.
Hoe kort wil je de lijnen hebben?Creatief directeur en de meest onderscheide Effie-creatief van Nederland. In z’n vrije tijd succesvol appelboer.

Directeur Client Services en vooral Delivery Manager. Wat het bureau adviseert, levert hij binnen tijd en geld.

Algemeen directeur en ondernemer met een grote passie voor business strategie. Stuwde al menig briefing richting het Effie podium.

Financieel directeur. Gek op cijfers en fietsen op Frans grondgebied.

Creative director, werkt nu al voor de derde keer bij ETCETERA. Won behalve Lampen & Leeuwen, ook Effies en SAN Accenten.

Onze social mediaman die als kind in een vat met Red Bull is gevallen. Weet met zijn eindeloze energie alles voor elkaar te krijgen.

Bevlogen accountman in hart en nieren. Behalve passie voor zijn klanten voel je vooral ook zijn passie voor het leven.

Creative director van Van Wanten, geboren en getogen in de activatie. Zag zijn werk vaak bekroond worden, maar droomt nog van een kersthit.

Etcetera wordt DDB Unlimited,
The performance agency.

Uit onderzoek onder CEO’s en CMO’s blijkt dat men veel meer grip op hun marketinginspanningen zoekt, en daarop wil afrekenen. Dit heeft geleid tot de oprichting van DDB Unlimited. Het eerste bureau met data in het hart dat performance garandeert. Klik hier voor meer informatie.